Preaload Image

Structurele aandacht voor de creatieve ontwikkeling

Zorg voor een goed gevulde gereedschapskist vol creatieve vaardigheden voor kinderen. Belangrijke vaardigheden voor nu en in de toekomst.

Pedagogisch medewerkers kunnen zowel zelfstandig als onder begeleiding van de Pedagogisch coach de diverse videofragmenten uit het online programma volgen. Samen met de activiteitenbank, het handboek en telefonisch consult geeft het hen voldoende kansen om een brug van theorie naar praktijk te maken.

Het waarborgen van de creatieve ontwikkeling binnen het kindercentrum is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Geef je creatieve activiteitenprogramma een nieuw impuls!

Het versterkende effect van de workshop Creatieve activiteiten & de Activiteitenbank

✔ 365 uitdagende activiteiten ✔alle creatieve vaardigheden komen aan bod ✔ rust op de groep ✔ zet kind centraal ✔sluit aan bij VVE programma's ✔ begeleidingstips voor pedagogisch coach ✔ pedagogische achtergrondinformatie (basis)

Workshop Creatieve activiteiten

In deze interactieve workshop bespreken wij de begrippen creativiteit en creatief vermogen. Ook gaan wij dieper in op de creatieve vaardigheden. Over welke vaardigheden spreken wij dan en wat betekent dat voor je activiteitenprogramma? Hoe kun je creatieve activiteiten begeleiden?

Kortom hoe kun jij als pedagogisch medewerker bijdragen aan de creatieve ontwikkeling van kinderen?

Deze workshop wordt zowel online als incompany aangeboden. Kies je voor de laatste optie, dan is het mogelijk om de workshop meer op maat aan te bieden.

Activiteitenbank

De Activiteitenbank wordt aangeboden in de vorm van een lidmaatschap van 12 maanden.

De 365 uitgeschreven activiteiten (KDV/BSO) richten zich  op de creatieve ontwikkeling. Bijzonder is dat de activiteiten niet beschreven worden met oog voor het  resultaat, maar juist vanuit het proces. Zo maak je het jezelf gemakkelijker om kindgericht te werken.

De activiteitenbank is niet los af te nemen. Het is wel mogelijk om deze eenmalig met 12 maanden te verlengen, waardoor je na het volgen van de workshop 24 maanden gebruik kunt maken van de Activiteitenbank i.p.v de standaard 12 maanden.

WORKSHOP IN COMPANY

€ 549 + € 3 per kindplaats

incl. 12 mnd lidmaatschap op basis van maximaal 50 kindplaatsen | excl. BTW | excl. reiskosten

WORKSHOP ONLINE

€ 299 + € 3 per kindplaats

incl. 12 mnd lidmaatschap op basis van maximaal 50 kindplaatsen | excl BTW | datum workshop online in overleg

LIEVER NET IETS ANDERS

kinderopvang & onderwijs

Creativiteit gaat over het buiten de lijnen kleuren binnen de kaders. Ik hoor graag jouw voorstel. 

* Deze prijzen gelden voor Nederlandse en Vlaamse kinderopvangorganisaties vanaf  januari 2020  |  Controle aantal kindplaatsen via het Landelijk Register Kinderopvang.