Preaload Image

ONLINE & OFFLINE LEREN

Blended learning of te wel gecombineerd leren is de mix van online leren en contactonderwijs. Zo kun je als organisatie aansluiten bij de verschillen leerstijlen van medewerkers.

Creative like kids heeft daarom naast het online cursusprogramma ook diverse workshops met open inschrijving voor individuele pedagogisch medewerkers of gastouders. Liever incompany scholen tijdens een studiedag?  Neem contact op en laat je wensen weten.

Creatieve activiteiten

Al het cursusmateriaal op één pagina met betrekking tot creatieve activiteiten

Creatieve activiteiten

BESCHRIJVING CURSUS In deze cursus gaan wij dieper in op het begrip creatieve activiteiten. Elke dag bieden wij kinderen verschillende activiteiten aan. De ene keer kiezen wij voor een sportieve activiteit en de andere dag wordt het iets creatiefs. Hoe verschillend zijn dit soort activiteiten? Kun je alle activiteiten omgooien …

handboek

Wat kun je leren van observeren?

Het observeren van kinderen in spel en tijdens activiteiten betekent dat je steeds beter ontwikkelingsgericht kunt begeleiden.

LEES VERDER

Ooops... You forgot to Select a document. Please select a file or paste a external document link to show here.

 Spelmateriaal & speelgoed

Is spelmateriaal en speelgoed hetzelfde?

LEES VERDER

Laat je inspireren door...

Creative like kids streeft naar continue kwaliteit en volledigheid. Mocht je een onderwerp missen dat gerelateerd is aan creativiteit, laat het gerust weten en stuur een mail.