workshop-uitdagende-speelhoeken-creative-like-kids

workshop uitdagende speelhoeken

In de meeste kindercentra, maar ook thuis krijgen kinderen speelhoeken in verschillende vormen aangeboden om te spelen. De hoeken zijn veelal vanuit volwassen perspectief bedacht en ingericht. Dit betekent soms dat kinderen niet tot spel komen of na 10 minuten weer iets anders willen doen. Zij missen de uitdagende elementen die zij nodig hebben om in die zogenaamde flow te komen.

In de workshop ‘Uitdagende speelhoeken’ wordt er aandacht besteed aan de meest gangbare speelhoeken en/of speelplekken. Wat maakt het uitdagend voor kinderen? Wij spreken over vaste en tijdelijke hoeken, materialen, speelgoed en de verschillen tussen jongens en meisjes tijdens hun spel. Tijdens de workshop worden veel voorbeelden getoond om te inspireren.

Ben je op zoek naar een thematische invulling voor een studiedag of conres, dan kun je de workshop Uitdagende speelhoeken goed combineren met Natuurbeleving, binnenste buiten. Wanneer de twee workshops op dezelfde dag en locatie plaatsvinden, ontvang je 15% korting op de totaalprijs. Voor meer informatie, kun je mij een mail sturen.

Algemene informatie

Creative like Kids biedt workshops op maat. Het is effectiever wanneer scholing aansluit bij de interesses en/of vragen van de deelnemers. In een eerste gesprek met kindercentra en scholen worden de wensen besproken en verwerkt. Voor gastouders en open inschrijvingen, kun je op het inschrijfformulier jouw wensen kenbaar maken.

Kinderopvang & Onderwijs
€500
per workshop
incompany
2.5 uur
max. 15 personen
excl. BTW
excl. reiskosten
informatie
(Gast) ouders & INDIVIDUEN
€25
per persoon
op locatie
2 uur
min. 10 personen
excl. BTW
locaties
ONLINE & WEBINARS
X
per persoon
Houd mij op de hoogte
bekijk alle workshops

BLOG

Materialen & Boeken

Creative like Kids werkt samen met diverse leveranciers waar je de relevante producten kunt bestellen. De verkoop valt onder de voorwaarden van de leverancier. Creative Like Kids is niet verantwoordelijk voor het verloop van het proces. Wel hoor ik graag eventuele klachten, om de kwaliteit van Creative like Kids te kunnen waarborgen.

speelhoeken-inrichting-ako-creative-like-kids

BESTELLEN

€29,95

BESTELLEN

€29,95

BESTELLEN

€20,00

speelhoeken-inrichting3-ako-creative-like-kids

BESTELLEN

€34,95

BESTELLEN

€13,99

BESTELLEN

€8,99

BESTELLEN

€6,99

BESTELLEN

€ divers

BESTELLEN

€20,99

BESTELLEN

€14,99

BESTELLEN

€56,99

BESTELLEN

€ 4.04 (leeg aanbieden)

bekijk alle workshops