workshop-recyclen-activiteiten-creative-like-kids

workshop recyclen, uit de kunst

Lege flessen, oude kranten, verkreukelde kartonnen doosjes, gescheurde plastic zakjes en kapotte broeken. Het klinkt als afval, maar niet voor Creative Like Kids!

Kosteloos en/of verpakkingsmaterialen zijn de inspiratiebronnen van deze workshop. Geef dingen een tweede leven en leer kinderen op speelse wijze over recyclen. Zodat zij geen afval zien, maar grondstoffen voor iets anders, iets nieuws.

In de workshop ‘Recyclen, uit de kunst ‘ gaan wij zelf aan de slag, maar is er ook aandacht voor achtergrond informatie. Hoe breng je een thema als recyclen op kinderen over via leuke activiteiten? Gedurende de workshop komen er veel inspirerende voorbeelden voorbij van kunstwerken, kledingstukken tot gebruiksvoorwerpen die bestaan uit gerecyclede materialen.

Recyclen, uit de kunst kun je goed combineren met de workshop Creatief knutselen. Deze workshops kunnen samen een thematische invulling vormen voor een studiedag. Wanneer de twee workshops op dezelfde dag en locatie plaatsvinden, ontvang je 15% korting op de totaalprijs. Voor meer informatie, kun je mij een mail sturen.

Trailer documentaire Waste Land 2010

Algemene informatie

Creative like Kids biedt workshops op maat. Het is effectiever wanneer scholing aansluit bij de interesses en/of vragen van de deelnemers. In een eerste gesprek met kindercentra en scholen worden de wensen besproken en verwerkt. Voor gastouders en open inschrijvingen, kun je op het inschrijfformulier jouw wensen kenbaar maken.

KINDEROPVAN & ONDERWIJS
€500
per workshop
incompany
2.5 uur
max. 15 personen
excl. BTW
excl. reiskosten
informatie
(Gast) ouders & open inschrijvingen
€25
per persoon
op locatie
2 uur
min. 10 personen
excl. BTW
locaties
online & webinars
X
per persoon
Houd mij op de hoogte
bekijk alle workshops

BLOG

boeken & materialen

Creative like Kids werkt samen met diverse leveranciers waar je de materialen en boeken kunt bestellen. De verkoop valt onder de voorwaarden en service van de leverancier. Eventuele klachten hoor ik graag, om de kwaliteit van Creative like Kids te kunnen waarborgen.

workshop-recyclen-knutselboek-creative-like-kids

BESTELLEN

€19,99

workshop-recyclen-milieu-creative-like-kids

BESTELLEN

€15,50

workshop-recyclen-knutselen-creative-like-kids

BESTELLEN

€9,95

workshop-recyclen-papier-mache-creative-like-kids

BESTELLEN

€14,99

BESTELLEN

€6,99

BESTELLEN

€6,39

BESTELLEN

€21,29

BESTELLEN

€9,95

BESTELLEN

€10,99 (50x)

BESTELLEN

€4,49

BESTELLEN

€3,48 (rechts)

BESTELLEN

€3,20 (links)

bekijk alle workshops