workshop-professor-lab-creatieve-proefjes-creative-like-kids

workshop Professor Lab

Wat zie je? Wat gebeurt er als…? Waarom is X sneller dan Y? Hoe werkt dat? Wat denk jij? Vragen die het kinderbrein op creatieve wijze laat borrelen, bubbelen en bruisen.

In de workshop Professor Lab gaan wij vooral aan de slag met diverse experimenten, proefjes en eenvoudie technieken. Uiteraard is er ook aandacht voor de achterliggende vragen. Hoe kun je de activiteiten begeleiden zodat het denkproces en de uitvoering bij de kinderen blijft? Moeten proefjes altijd lukken? Hoe krijg je voldoende inspiratie om de techniek & proefjeslab te laten draaien? Wat zijn de vervolgstappen na de workhop? En meer.

Deze workshop is een leuke kennismaking met tecniek & wetenschap en een manier om de creatieve ontwikkeling van kinderen te versterken.

Professor Lab kun je goed combineren met de workshop Door de bril van de wetenschapper. Zo ontstaat er een thematische invulling voor een studiedag. Wanneer de twee workshops op dezelfde dag en locatie plaatsvinden, ontvang je 15% korting op de totaalprijs. Voor meer informatie, kun je mij een mail sturen.

algemene informatie

Creative like Kids biedt workshops op maat. Het is effectiever wanneer scholing aansluit bij de interesses en/of vragen van de deelnemers. In een eerste gesprek met kindercentra en scholen worden de wensen besproken en verwerkt. Voor gastouders en open inschrijvingen, kun je op het inschrijfformulier jouw wensen kenbaar maken.

Kinderopvang & Onderwijs
€500
per workshop
incompany
2.5 uur
max 15 personen
excl. BTW
excl. reiskosten
informatie
gastouders & open inschrijvingen
€25
per persoon
op locatie
2 uur
min 10 personen
excl. BTW
locaties
online & webinars
X
per persoon
Houd mij op de hoogte
bekijk alle workshops

Blog

Materialen & Boeken

Creative like Kids werkt samen met diverse leveranciers waar je de materialen en boeken kunt bestellen. De verkoop valt onder de voorwaarden en service van de leverancier. Eventuele klachten hoor ik graag, om de kwaliteit van Creative like Kids te kunnen waarborgen.

workshop-wetenschap-proefjesboek-creative-like-kids

BESTELLEN

€16.95

workshop-wetenschap-coole-experimenten-creative-like-kids

BESTELLEN

€17.95

workshop-proefjeslab-experimenten101-creative-like-kids

BESTELLEN

€19.95

workshop-proefjeslab-boeiende-experimenten-creative-like-kids

BESTELLEN

€15.95

BESTELLEN

€12.90

workshop-proefjeslab-kookwekker-creative-like-kids

BESTELLEN

€10.99

BESTELLEN

€13.99

BESTELLEN

€8.45

BESTELLEN

€11.90

BESTELLEN

€9.99

BESTELLEN

€25.95

BESTELLEN

€9.05

BESTELLEN

€19.95

BESTELLEN

€7.99

BESTELLEN

€6.99

BESTELLEN

€10.99

bekijk alle workshops