Creatief knutselen

Creatief knutselen klinkt logisch. Knutselen is altijd toch creatief? Dat hoeft niet. Wanneer een kind een voorgeknipt werkje krijgt of een voorbeeld van het resultaat mag na maken, heeft het niets met creativiteit te maken. Het is een invuloefening, met maar één gewenst antwoord.

De workshop ‘Creatief knutselen’ gaat uit van het kind en de mogelijkheden van het materiaal. De focus ligt op het proces waarbij het kind zelf de stappen zet. Het kind bepaald het uiteindelijke resultaat en niet de ideeën van de begeleider.

Eigenschappen van verschillende en eenvoudig te verkrijgen materialen komen aan bod, het begeleiden van kinderen in hun proces en veel voorbeelden om later uit te proberen.

Creatief knutselen kun je goed combineren met de workshop Recyclen, uit de kunst. Zo ontstaat er een thematische invulling voor een studiedag. Wanneer de twee workshops op dezelfde dag en locatie plaatsvinden, ontvang je 15% korting op de totaalprijs. Voor meer informatie, kun je mij een mail sturen.

reggio-emilia-pedagogische-visie-creative-like-kids

Algemene informatie

Creative like Kids biedt workshops op maat. Het is effectiever wanneer scholing aansluit bij de interesses en/of vragen van de deelnemers. In een eerste gesprek met kindercentra en scholen worden de wensen besproken en verwerkt. Voor gastouders en open inschrijvingen, kun je op het inschrijfformulier jouw wensen kenbaar maken.

KINDEROPVANG & ONDERWIJS
€500
per workshop
incompany
2.5 uur
max. 15 personen
excl. BTW
excl. reiskosten
INFORMATIE
(GAST) OUDERS & open inschrijvingen
€25
per persoon
op locatie
2 uur
min. 10 personen
excl. BTW
LOCATIES
ONLINE & WEBINARS
X
per persoon
Houd mij op de hoogte
bekijk alle workshops

BLOG

Materialen & Boeken