workshop-bril-wetenschapper-creaivelikekids

workshop, de bril van de wetenscHapper

Kinderen lijken op wetenschappers. Zij proberen de wereld om hen heen te begrijpen. Zij stellen allerlei vragen over wat zij zien en beleven. Deze grote en kleine vragen van kinderen staan centraal in deze workshop. Waarom kunnen sommige insecten op water lopen? Kun je van de aarde afvallen? Waarom loopt mijn schaduw altijd met mij mee? Waarom rolt die grote knikker harder dan die kleine?

Je kunt de antwoorden opzoeken op het web of beantwoorden vanuit eigen kennis. Maar is het niet leuker en leerzamer om de kinderen het zelf te laten ontdekken? Via proefjes en testjes geven kinderen stap voor stap antwoord op hun eigen vragen.

In deze workshop leg je de basis om kinderen aan de slag te laten gaan als jonge onderzoekers en hoe jij, de kinderen kunt begeleiden in het ‘wetenschappelijke’ proces.

Studiedag?

Ben je op zoek naar een thematische invulling voor een studiedag, dan is de workshop ‘Door de bril van de wetenschapper goed te combineren met Professor Lab. Wanneer de twee workshops op dezelfde dag en locatie plaatsvinden, ontvang je 10% korting. Voor meer informatie, kun je mij een mail sturen.

activieitenboek-wind-creativelikekids

Algemene informatie

Creative like Kids biedt workshops op maat. Het is effectiever wanneer scholing aansluit bij de interesses en/of vragen van de deelnemers. In een eerste gesprek met kindercentra en scholen worden de wensen besproken en verwerkt. Voor gastouders en open inschrijvingen, kun je op het inschrijfformulier jouw wensen kenbaar maken.

KINDEROPVANG & ONDERWIJS
€600
per workshop
incompany
2.5 uur
per team
incl. BTW
excl. reiskosten
informatie
GASTOUDERS & OPEN INSCHRIJVINGEN
€27,50
per persoon
op locatie
2 uur
min. 10 personen
incl. BTW
Locaties
ONLINE & WEBINARS
X
per persoon
Houd mij op de hoogte
bekijk alle workshops

BLOG

Materialen & Boeken