workshop-binnenste-buiten-natuurlijk-spelen-creativelikekids

Natuurbeleving, binnenste buiten

Een workshop waarin natuuractiviteiten centraal staan. Binnen en buiten zijn er veel mogelijkheden om kinderen in contact te brengen met de natuur en de daarbij horende natuurlijke spelmaterialen.

Wist je dat de natuurbeleving uit jouw kinderjaren meespeelt in de waardering voor de natuur en de spelmogelijkheden die jij daar ziet. Steeds meer kinderen groeien op in een stedelijke omgeving en brengen veel tijd door achter de computer. Kinderen kunnen daardoor verwijderd raken van de natuur.

In deze workshop leggen wij een basis voor het organiseren van activieiten rondom natuurbeleving. Het creëren van natuurlijke speelhoeken binnen en buiten. Er is aandacht voor het verschil tussen (vrij) buitenspelen en binnenspelen. Daarnaast worden er diverse natuuractiviteiten getoond ter inspiratie.

Studiedag?

De workshop Natuurbeleving, binnenste buiten kun je goed combineren met Uitdagende speelhoeken. Zo ontstaat er een thematische invulling voor een studiedag. Wanneer de twee workshops op dezelfde dag en locatie plaatsvinden, ontvang je 10% korting. Voor meer informatie, kun je mij een mail sturen.

Algemene informatie

Creative like Kids biedt workshops op maat. Het is effectiever wanneer scholing aansluit bij de interesses en/of vragen van de deelnemers. In een eerste gesprek met kindercentra en scholen worden de wensen besproken en verwerkt. Voor gastouders en open inschrijvingen, kun je op het inschrijfformulier jouw wensen kenbaar maken.

KINDEROPVANG & ONDERWIJS
€600
per workshop
incompany
2.5 uur
per team
incl. BTW
excl. reiskosten
informatie
GASTOUDERS & OPEN INSCHRIJVINGEN
€27,50
per persoon
op locatie
2 uur
min. 10 personen
incl. BTW
locaties
ONLINE & WEBINARS
X
per persoon
Houd mij op de hoogte
bekijk alle workshops

BLOG

Materialen & Boeken